Parkhof Rhenen

Rhenen - Rhenen
Actueel aanbod

€ 543.000,- tot € 600.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
125 - 160m2
Inhoud
375 - 480m3
Aantal kamers
3 - 5

Over dit project

Parkhof Rhenen

De Locatie:
Schuin tegenover het prachtige oude landgoed Prattenburg ligt een geweldige locatie waar we uw droomhuis kunnen realiseren. Deze locatie is het ideale uitgangspunt voor iedereen die wil genieten van ruimte, groene omgeving en duurzaam wonen. Wonen aan in Parkhof Rhenen aan de Cuneraweg is genieten van het mooie buitenleven op een steenworp afstand van hartje Veenendaal. Een prachtige locatie met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik. Naast het mooie buitenleven in de zuidoostpunt van de Utrechtse Heuvelrug aan de rand van de Gelderse Vallei gaat u genieten van het ruime aanbod van winkels, scholen, sportvoorzieningen en recreatiemogelijkheden die Veenendaal en Rhenen te bieden hebben. De ligging van deze unieke locatie heeft een perfecte ontsluiting naar alle delen van het land, voor zowel met de auto, fiets als met het openbaar vervoer.

Onderwijs en overige voorzieningen
Binnen een straal van 5 fiets-minuten vindt u een ruim aanbod van verschillende basisscholen, alle denkbare vormen van voortgezet onderwijs zijn binnen handbereik. Zowel Rhenen als Veenendaal zijn makkelijk op de fiets of met het openbaar vervoer te bereiken. Op de fiets of wandelend bent u zo buiten in de natuur.

Heerlijk wonen

Wonen op een locatie waar kinderen zich uren kunnen vermaken in het bos aan de overkant en in de omgeving waar u kan beginnen aan een nieuwe start met nieuwe buren en misschien zelfs nieuwe vrienden. We bieden op deze unieke locatie de mogelijkheid om een mooie duurzame vrijstaande woning te realiseren, met veel aandacht voor groen, sfeer en duurzaamheid. Nooit eerder was de woning van uw wensen zo duurzaam en betaalbaar. GB4All staat voor u klaar om samen uw droomwoning te realiseren, van het eerste contact tot de housewarming, binnen negen maanden. GB4All is een one-stop-shop: van bouwplan tot vergunning en sleuteloverdracht, we regelen alles voor en staan altijd klaar met tips en advies. Zo ontwikkelen we samen het huis van uw dromen, dat ook nog eens onderhoudsarm en toekomstbestendig is. Voor deze locatie hebben we een twee ruime woningen ontworpen die nog geheel naar eigen smaak kunnen worden ingedeeld of aangepast aan grote. Pas op deze locatie een souterrain toe, of laat de gevel en het dak doorsteken waardoor je heerlijk lang buiten kan zitten. Dit is een eerste sfeerimpressie die past binnen het bestemmingsplan van deze locatie. Vertel ons wat u graag zou willen toevoegen of willen veranderen, zodat we hier uw dromen waar kunnen maken.

Kijk voor meer mogelijkheden en inspiratie op de website van GB4All. Wat u ook kiest, met de woningen van GB4All vind u sowieso iets wat bij u past. Want alle woningen zijn bij aankoop of later binnen zeer korte tijd modulair aanpasbaar.

Vertel ons uw woonwensen!
Wij bieden u de mogelijkheid aan om gezamenlijk met de toekomstige buren deze locatie in te richten. Laat ons weten wat u belangrijk vindt en graag zou willen zien in de plannen van uw nieuwe woning. Schrijf u vandaag nog in met het onderstaande inschrijfformulier en laat uw woonwensen achter middels onze enquĂȘte. Het eerste kavel is reeds in optie, dus reageer snel zodat we meteen voor u aan de slag kunnen gaan! Wij zijn erg benieuwd naar uw woonwensen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkhof Rhenen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
2
Prijs
€ 543.000,- tot € 600.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Groene Energie, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Stel je vraag

Contact

GB4ALL B.V.
Groenestraat 264, unit D-0.3
6531JC Nijmegen
n.stedehouder@gb4all.com

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rhenen.

Aanmelden