Nouveau - Rhenen

Rhenen - Rhenen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Mag het iets meer zijn? Iets meer luxe, iets meer stijl en heel veel meer woonplezier? Maak dan kennis met Nouveau in Rhenen. Een fraai nieuwbouwproject met 38 appartementen in verschillende afmetingen. Van compact tweekamerappartement tot luxe penthouse. Bent u op zoek naar een nieuw thuis dat aan al uw woonwensen voldoet? En zelfs nog een beetje meer? Dan heten we u van harte welkom in Nouveau. En parkeren, dat doet u gewoon in de parkeerkelder waarna u met de lift naar de woonverdieping gaat. Hier woont u pas echt op niveau.

Nouveau kom aan de Nieuwe Veenendaalseweg in Rhenen, op de plek van het Gezondheidscentrum en de inmiddels gesloopte Gereformeerde Kerk. De locatie biedt volop ruimte en mogelijkheden voor de ontwikkeling van 38 hoogwaardige appartementen verdeeld over drie gebouwen, met op de begane grond van de gebouwen het nieuwe Gezondheidscentrum. Hier vindt u straks twee onder meer twee huisartspraktijken, een apotheek, een tandartspraktijk en een fysiotherapeut. In alle plannen is er bijzondere aandacht voor de architectuur met opvallende hellende daken, veel groen zoals een daktuin en een ondergrondse parkeergarage voor bewoners en bezoekers aan het Gezondheidscentrum. Hier woont u straks in op niveau in een plan dat aan alle kanten klopt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nouveau - Rhenen
Start verkoop
2023 (4e kwartaal)
Koopwoningen
38
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rhenen.

Aanmelden