Buytenplaets Rhenen

Rhenen - Rhenen
Actueel aanbod

€ 399.000,- tot € 621.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
84 - 164m2
Kaveloppervlak
400 - 500m2
Inhoud
348 - 692m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 6

Over dit project

Middenin Nederland, op de Utrechtse Heuvelrug, komt het recreatieproject Buytenplaets Rhenen. Hier bouwen we 31 unieke Buytenverblijven. Ontdek meer over investeren in een luxe en karakteristieke recreatiewoning.

Ontdek de voordelen
Op Buytenplaets Rhenen worden 31 karakteristieke luxe recreatiewoningen gerealiseerd op zeer ruime kavels. Iedere recreatiewoning is voorzien van een buitenruimte met veel privacy. Je hebt de keuze uit 6-, 8- en 12-persoons uitvoeringen. Van de 6- en 8-persoons recreatiewoningen is een extra variant beschikbaar (met extra badkamer, wellnessfaciliteiten en een markante buitengevel). Ook de 12-persoons recreatiewoning beschikt over luxe wellnessfaciliteiten. In de recreatiewoning ben je verzekerd van veel privacy en een gevoel van vrijheid; midden in het bos. Bij alle recreatiewoningen beschik je over een groot terras. Daarmee wordt het stijlvolle interieur verbonden met de buitenruimte. Het binnen- en het buitenleven loopt zo naadloos in elkaar over en geeft een extra dimensie aan jouw verblijf op Buytenplaets Rhenen. Héérlijk om samen met je familie of vrienden te genieten van lange zomeravonden. Ook is er bij alle woningen voldoende parkeergelegenheid.

Een knipoog
De recreatiewoningen worden zeer sfeervol ingericht in één van de twee thema's die passen bij Buytenplaets Rhenen.
Het thema 'Living like a panda' wordt doorgevoerd bij de types Premium. Dit thema is gebaseerd op de aanwezigheid van de panda's in het nabijgelegen Ouwehands Dierenpark, met een knipoog naar de natuur. Ook bij het thema 'Nature is calling' komt de inspiratie uit de natuur met de nadruk op de groene kleuren in het bos, afgewisseld met natuurlijke blauw- en houttinten. Dit thema wordt toegepast op de types Special.

Inspiratie voor het ontwerp
Architect Hayke Zweede ontwierp de Buytenverblijven. Al meer dan 20 jaar is Hayke specialist in het ontwerpen van recreatiewoningen. "De kenmerkende tabaksschuren vind je veel in de regio. Opvallend daaraan zijn de zwarte houten geveldelen, de zadeldaken en de rode dakpannen. Deze kenmerken vind je dan ook terug in de Buytenverblijven."

Wat Buytenplaets Rhenen zo bijzonder maakt?
- Een unieke locatie, in het hart van Nederland;
- Natuurrijk gelegen;
- Traditioneel gebouwde woningen, kortom waardevast en een duurzame investering;
- Aantrekkelijk rendement;
- Eigen gebruik mogelijkheden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buytenplaets Rhenen
Woningen
5 van 28 beschikbaar
Prijs
€ 399.000,- tot € 621.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Overige
Oplaadpunt elektrische auto, Terras, Zwembad

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rhenen.

Aanmelden